13. Declaratie - beneficiari reali

13. Declarație - beneficiari reali - buton de donwnload mai jos:

Persoanele juridice supuse obligaţiei de înregistrare în registrul comerţului depun la înmatriculare şi ori de câte ori intervine o modificare o declaraţie privind beneficiarul real al persoanei juridice, în vederea înregistrării în Registrul beneficiarilor reali ai societăţilor

 

1) Se va completa în cazul în care reprezentantul legal ale persoanei juridice, care depune declarația pe propria răspundere, conform Legii nr. 129/2019, cu modificările și completările ulterioare, este o persoană juridică. În cazul în care reprezentanții legali ai persoanei juridice sunt mai multe persoane juridice și acestea doresc ca, împreună, să își asume declarația, se va completa prima casetă din formular, respectiv anexa 2B, pentru fiecare reprezentant legal în funcție de numărul acestora.

2) Se va completa în cazul în care reprezentantul legal ale persoanei juridice care depune declarația pe propria răspundere, conform Legii nr. 129/2019, cu modificările și completările ulterioare, este o persoană fizică / sunt mai multe persoane fizice. În cazul în care reprezentanții legali ai persoanei juridice sunt mai multe persoane fizice și acestea doresc ca, împreună, să își asume declarația, se va completa a doua casetă din formular, respectiv anexa 2A.

3) Se vor completa datele de identificare ale persoanei juridice, care depune declarația pe propria răspundere conform Legii nr. 129/ 2019, cu modificările și completările ulterioare.

 

    Download Download
    Imprimare Imprimare